Recenzije

9,6
Prosječna ocjena recenzija

Ocjena po kategorijama

Čistoća
9,7
Udobnost
9,5
Lokacija objekta
9,7
Sadržaji
9,5
Osoblje
9,6
Omjer cijene i kvalitete
9,5

Recenzije

    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    5. svibnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Damjan
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    25. travnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ahmed أحمد Khattab
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    11. travnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Boris
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    30. ožujka 2018.

    Ljubazni domaćini, izuzetna lokacija, apartman prelijepo uređen, čisto, sve preporuke!

    Toni
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    20. ožujka 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Jelena
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    13. ožujka 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Šćepan
    me

    Prosječna ocjena recenzija

    8,3
    17. veljače 2018.
    Iskljčuje se grijanje po noći...
    Lokacija, čistoća
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    14. siječnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Ana Marinčić
    at

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    6. siječnja 2018.
    Madrac, jer su 2 madraca i na sredini je rupa
    Uredan, čist
    David Lazar
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    1. siječnja 2018.
    Lokacija...udobnost ...cijena...ljubaznost ...vlasnici
    Jelena
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    29. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    Sara
    hr

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    27. prosinca 2017.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    A Tang
    ca

    Prosječna ocjena recenzija

    8,8
    21. svibnja 2018.
    You need to hike a set of stairs to get to the building, but it was not a problem. May be a little tiring if you have been walking around all day.
    It is very clean and located in a quiet area. The amenities were good. We were close to grocery stores, bakeries and restaurants. Quick walk to town. Excellent location!
    D. Katic
    si

    Prosječna ocjena recenzija

    9,2
    5. svibnja 2018.
    Hard to park the car.
    Friendly host, very nice and clean apartment, good location-just minutes to the main square on foot.
    Norbert
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    9,6
    1. svibnja 2018.

    Nice apartment close to the city center

    It was a really nice apartment, had everything we needed and even more. The location was really close to the city center and the hosts were very kind.
    Cosmin
    ro

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    15. travnja 2018.

    Excellent.

    The room is beautiful and has access to a green terrace. The host is very pleasant, kind and helpful. The room is clean and comfortable. I enjoyed my short stay. On the stairs next to the house one can get into Vlaska Ulica and from their to the cathedral or Ban Jelacic Square, the old city with its charms and amenities.
    Gabor
    hu

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    3. travnja 2018.
    Nema komentara u ovoj recenziji.
    SW
    it

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    2. travnja 2018.

    Highly recommended!

    We've had a great stay here! The host made every effort to make our stay enjoyable. The room is spotlessly clean! A peaceful location within a short walking distance of the city center. Highly recommended!
    Toni
    ba

    Prosječna ocjena recenzija

    10
    18. siječnja 2018.

    Felt like home

    No disadvantages.
    Superb location and great host.
    If you're looking just for a hotel room-like place, this room is perfect!
    ch

    Prosječna ocjena recenzija

    7,1
    9. siječnja 2018.
    I thought it was a small apartment with a kitchen included when I booked it. It was like a hotel room and it was a bit tight.
    The "apartment" is attached to the city center which you can reach in about 7-min walking. The bathroom was really clean.
Učitavanje recenzija